skip to Main Content

Kurs i studieteknikker og eksamensforberedelser høst 2014

Jeg lærte utrolig mye; studieteknikker, om konsentrasjon, det å ha tro på meg selv, hvordan sette mål og motiverer meg selv
Kurslederne var kjempeflinke, engasjerte, inspirerende og jeg følte meg trygg og godt ivaretatt - veldig motiverende

Kurs i studieteknikker og eksamensforberedelser vår 2014

Veldig bra, veldig lærerikt kurs. Fått masse fine verktøy, akkurat det jeg var ute etter. Veldig gøy! Jeg lærte masse som jeg gleder meg til å ta med videre, som 3-1-metoden, planlegge bedre, en god leseteknikk, hvordan jeg kan styrke selvfølelsen/selvtilliten og hvordan man kan snu det negative over til noe positivt. Vibeke og Line er veldig engasjerte,inspirerende og flinke til å lære oss mental trening.

Nysgjerrighet – Raushet – Respekt – Foredrag for foreldre med barn i tenårene

Et nyttig og inspirerende foredrag som fikk oss til å reflektere over hvordan vi kommuniserer med våre ungdommer.Line fortalte mange gode og relevante historier som vi kjente igjen oss i. Vi fikk også nyttige tips og verktøy for hvordan vi skal møte våre ungdommer i konkrete situasjoner. Line byr på seg selv og engasjerer sitt publikum. Foredraget anbefales på det sterkeste. - Marie Mordt, FAU-styremedlem Sofiemyrtoppen skole

Foredraget var både morsomt, inspirerende og interessant. Det er lett å kjenne seg igjen i eksemplene som ble nevnt, og det ble gitt mange nyttige tips til ordbruk/ formuleringer og væremåte ovenfor våre håpefulle. Skulle gjerne hørt mer.
- FAU Hauger skole

Det er ikke vanskelig å gi deg gode kommentarer på et så engasjerende og aktuelt tema som du holdt foredrag om. Jeg opplevde foredraget som interessant og lærerikt, med en levende framføring. Praktisk rettet til hverdagsproblematikk med historier fra virkeligheten. Her er det mye å hente i forhold til grensesetting for ungdommen hjemme. Fin anledning til å skaffe seg gode argumenter til ungdommen og «måle» seg med andre foreldre/familiers grenser. Som jeg avsluttet med å si til deg- «vi som foreldre trenger å få påminnelser og høre «eventyret» om- og om igjen» det synes jeg i stor grad vi fikk av deg!

Tenk smart – Bli best, Mental trening for elever ved NTG-U Bærum

Høsten 2012 fikk elevene ved Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole (NTG-U) opplæring i mentaltrening av Line Langaard Solberg og Vibeke Olss. Elevene har vært superfornøyd med den mentale treningen. De har lært mange fine verktøy for å nå sine mål både på skole og idrett. Spesielt fint har det vært med konkrete øvelser som elevene opplever at fungerer.

Tenke positivt

Jeg lærte at man ikke må gi opp, stå på og tenke positivt, og at jeg kan prøve å nå drømmene mine og bli det jeg har lyst til å bli. Line var veldig positiv, entusiastisk, glad og forståelsesfull - en veldig motiverende kursleder.

Tro på meg selv

Jeg fikk større tro på meg selv og mine ressurser - jeg føler meg verdifull og går alltid ut herfra med hodet et nytt hakk hevet.

Motivasjon

Coachingen gav meg motivasjon for skole og bacheloroppgaven. Den gjorde meg mer oppmerksom på hva som var viktig for meg. Line er forståelsesfull og ikke-dømmende, behagelig å snakke med, hun har mye kompetanse og kunnskap - hun er trygg.

Mer energi

Jeg har lært meg å tenke mer positivt og det hjelper meg med å ta tak i konsentrasjonsproblemene mine og andre problemer. Jeg har fått litt mer energi og tenker/gjør ting jeg vanligvis ikke gjør. Jeg syns det er veldig deilig, selv om jeg var skeptisk i starten. Særlig avspenningsøvelsene fikk jeg mye mer energi av.

Et forbedret sosial liv

Etter behandling med NLP Jeg lærte masse om meg selv da jeg var til coaching, mye mere enn jeg trodde jeg skulle lære. Før trodde jeg at jeg visste nok om meg selv og hvordan jeg oppført meg i forhold til andre mennesker. Da vi gjennomgikk de forskjellige lekene og rollespillene lærte jeg hvordan jeg skulle forholde meg og kommunisere med andre. Det har hjulpet meg masse i det siste. Nå er jeg kvitt mange av de problemene jeg hadde og det går mye bedre i det sosiale livet.

Redd for å dø

Jeg var hos Line fordi jeg var veldig redd for å dø, dette ble borte under timene med coaching. Jeg er ikke redd for å dø lengre. Øvelsene hun tok med meg var gøyale. De positivelappene i lomma gjorde at jeg ble tryggere.

Motivasjon og glede

Coaching hjelper meg til å se meg selv som en verdifull enhet. Det hjelper meg til å føle at det er godt å være til. Det føles godt å kunne møte opp til en time der jeg blir fyllt opp av motivasjon og glede, og på den måten er Line veldig dyktig. Hun gir mye tilbake og av seg selv for å hjelpe meg.

Foredrag for Forening for Muskelsykes Ungdom

Interessant og tankevekkende foredrag. Et foredrag som legger igjen et spor i form av en påminnelse. En påminnelse som dukker opp igjen og igjen når man har bruk for det!

En løsning

Du hjelper meg til å se at det finnes en løsning på alle problemer, og at det lønner seg å fokusere på målene.?

Stå på

Jeg har lært å motivere meg og at jeg ikke må tenke "det går ikke", men at "det går", at man ikke må gi opp, men stå på og si hva du vil ha, for da får du det!

Alt for mange tanker i hodet

Jeg har gått fra å være ei jente med masse tanker (som ikke alltid har vært like enkle å håndtere), til å bli en jente som har det mye bedre med seg selv både psykisk og fysisk! Og bare å kjenne seg selv, være lykkelig er en verdi som overgår alle verdier. Min "favoritt" under timene var åpenbaringene jeg fikk, etter absolutt alle øvelsene. Terapeuten gjør det spennende å fortsette med coachingen og samtalene oss imellom har gått veldig fint. Det har vært enkelt å være ærlig og åpne seg. Det enkle er ofte det beste! 🙂

Godt fornøyd

Vi var veldig godt fornøyd med opplegg og samarbeid. Våre innspill og ønsker ble hørt og fulgt. Både elever, lærere og foreldre sa at dette hadde vært gøy (elevene) eller interessant (de voksne). Med andre ord: Veldig bra!

Back To Top