skip to Main Content
Smestad Helsesenter

Line Langaard Solberg

Mobil: 952 13 874
E-post: Tanketrener Line 

 

Besøksadresse:  Sørkedalsveien 90A, 0376 Oslo
Kontoret ligger i 2.etg i det midterste bygget, mellom apoteket og Smestad Legesenter.

Slik kommer du til oss:

T-bane:
T-bane nr 2 eller 3 fra sentrum. Stasjon: Smestad. Turen tar ca 10 minutter. Når du går av T-banen på Smestad stasjon, ligger bygningen på den andre siden av perrongen. Du går til venstre gjennom gangtunnellen og over på den andre siden. Smestad Helsesenter er i det midterste av de tre røde mursteinsbygningene, i 2. etg.

Bil:
Kommer du Ring 3 fra Sinsen kjører du ringveien forbi Ullevål Stadion og Rikshospitalet, og tar av til Smestad rett før tunnellen. Kjør over Smestadkrysset og ta til venstre i lyskrysset og sving inn på Monolitveien. Ta første til venstre inn Hoffsveien. Kjør Hoffsveien til enden og finn parkeringsplass.

Kommer du Ring 3 fra Bærum, kjører du forbi Radiumhospitalet på venstre hånd og tar av mot Smestad før tunnellen. Sving til høyre i første lyskryss og du kommer inn på Monolittveien. Ta første til venstre inn Hoffsveien. Kjør Hoffsveien til enden og finn parkeringsplass.

Kommer du fra Majorstua, opp Sørkedalsveien, tar du av i lyskrysset ved Borgen Stasjon/Vestre gravlund og tar første til høyre langs T-banen, dette er Sørkedalsveien. Kjør denne til enden.

Parkering:
Det er betalt parkering rett utenfor, men du finner gratis parkering i småveiene, like i nærheten. Det finnes H-Parkering og heis i bygget.

Back To Top