skip to Main Content

Min kursvirksomhet

Nye kurs vil bli lagt ut på nettsiden og på facebook.
For tiden har vi kun kapasitet til å holde kurs for foreldre og fagpersoner om høysensitive barn og unge.
Du kan lese mer om disse kursene på denne nettsiden: http://www.sensitivebarn.no
Du kan ta kontakt med meg på e-post

Følgende kurs kan bestilles:


Kurs i studieteknikker

Ved hjelp av enkle og raske grep kan du få til mer på eksamener, bli mer motivert og konsentrert – du kan få tilbake troen på deg selv!

Dette får du:

Tanketrening som lærer deg å ;

 • Si de rette tingene til deg selv
 • roe tankene og finne trygghet
 • endre fokus mot det du vil få til
 • få frem mestringsfølelsen

Smarte, enkle studieteknikker som gjør at du

 • leser raskere,
 • konsentrerer det bedre
 • lærer mer effektiv

Denne vinteren har vi ikke anledning til å holde åpne kurs i studieteknikker. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med en-til-en tanketrening som blir skreddersydd for deg og dine utfordringer.

Tilbakemelding:

Kurs i studieteknikker og eksamensforberedelser

Veldig bra, veldig lærerikt kurs. Fått masse fine verktøy, akkurat det jeg var ute etter. Veldig gøy! Jeg lærte masse som jeg gleder meg til å ta med videre, som 3-1-metoden, planlegge bedre, en god leseteknikk, hvordan jeg kan styrke selvfølelsen/selvtilliten og hvordan man kan snu det negative over til noe positivt. Vibeke og Line er veldig engasjerte,inspirerende og flinke til å lære oss mental trening.


Mestring av lese- og skrivevansker

 • Leser du sakte og er det vanskelig for deg å oppfatte det du leser?
 • Har du konsentrasjonsproblemer eller lesevegring?

Dette kurset lærer deg å lese raskere og forstå det du leser bedre ved hjelp av en rekke pedagogiske øvelser.

På kurset har vi fokus på at du skal lære best mulig på en måte som er trygg og komfortabel. Vi benytter moderne pedagogiske virkemidler som gir gode resultater og som oppleves positivt for deltakerne.Kursene har en kombinasjon av teori og praksis, slik at det vi foreleser om blir benyttet og trent på med en gang. Dette er med på å gi god læring og gir stor grad av mestringsfølelse og selvutvikling.
Les mer her


Mental trening for idrettslag, idrettsgrupper og idrettsutøvere

Mental trening er like viktig som fysisk trening. Hva du som idrettsutøver sier til deg selv før og under trening og konkurranser er helt avgjørende for resultatene.
Hvor fokusert er du på trening og i konkurranser? Hvordan kommer du i fokus og hvordan holder du konsentrasjonen og fokuset gjennom hele konkurransen?

Dette kurset har følgende hovedtema:

 • Ressurser, mål og handlingsplan
  Hvordan sette mål og bli bevisst ressursene dine?
 • Tanketrening – Indre dialog 
  Hvordan er tankene dine i forhold til deg selv – positive eller negative?
  Hvordan snakker du til deg selv under trening og konkurranser?
 • Avspenning og pust 
  Hvordan regulere spenningsnivå før og etter konkurranse og trening
 • Visualisering 
  Betydningen av å skape positive indre bilder
 • Teamarbeid
  Hvordan gjøre hverandre gode

Ta kontakt med meg for nærmere informasjon


Motivasjonskurs for skoler

Jeg holder kurs for barne-og ungdomsskoler der vi jobber med tankens kraft, om hvordan tenke positivt og se løsninger fremfor problemer. Vi jobber med drømmene og målene gjennom bevisstgjørende spørsmål og visualiseringsøvelser. Vi bygger opp selvfølelsen og selvbildet, og fokuserer på kroppsspråk og kommunikasjon.

Åmot ungdomsskole på Rena 
Les artikkelen om kurset i avisen Østlendingen her
Kvikne skole i Hedmark
I januar 2010 holdt jeg kurs på Kvikne skole for elevene fra 3.-10. klasse, lærerne og foreldrene. Det var utrolig spennende og givende å få lov til å trene elever, lærere og foreldre i hvordan vi kan endre tankene våre positivt, sette mål og møte utfordringer, slik at vi oppnår det vi ønsker – og blir mer motiverte.

Jeg er imponert over hvordan denne skolen tenker helthetlig gjennom å involvere både lærere, elever og foreldre! Lærerens rolle, forventninger til elevene, tydelighet og kommunikasjon var viktige tema på lærersemnaret. Nysgjerrighet – Raushet – Respekt var fokuset på foreldremøtet. Hvordan fungerer familien med ungdommer i huset, hvordan kommuniserer vi og hvordan møter vi foreldre ungdommene der de er, var viktige tema vi diskuterte.

Her er noen tilbakemeldinger:
Godt fornøyd
Vi var veldig godt fornøyd med opplegg og samarbeid. Våre innspill og ønsker ble hørt og fulgt. Både elever, lærere og foreldre sa at dette hadde vært gøy (elevene) eller interessant (de voksne). Med andre ord: Veldig bra!
– Rektor Jan Karstensen, Kvikne skole

Tenke positivt
Jeg lærte at man ikke må gi opp, stå på og tenke positivt, og at jeg kan prøve å nå drømmene mine og bli det jeg har lyst til å bli. Line var veldig positiv, entusiastisk, glad og forståelsesfull – en veldig motiverende kursleder.
– 10.-klassing


Fullføre og bestå

Motivasjonskurs i videregående skoler. Dette kurset er for elever som har for høyt fravær, problemer med å levere skolearbeid til rett tid, i tillegg har flere lav selvtillit i forhold til prøver og eksamener. Søvnproblematikk og avspenning er også tema på disse kursene.

Våren 2009 og høst/vår 2010 holdt jeg kurs ved Ullern Videregående skole.
Elevene jobber med å styrke selvfølelsen og selvbildet, bevisstgjøre mål og valgmuligheter, og fokusere på den positive tankekraften. Gjennom denne treningen blir elevene mer motiverte og fokuserte. På Ullern fullførte alle i fjor!

Les mer om dette og artikkelen fra Aftenposten Aften:

Back To Top